Precis vaknat.

Har precis vaknat och mammi kom precis in med frukost <3
Igår blev en riktigt lyckad dag. Först Entré med Meliza dårå, fikade och gick runt. Sen stack vi på bio och så "Up" - otroligt bra film och det är inte konstigt att den har fått så bra kritik! Måste ses.

idag kommer älskling hit, han ska nanna här <3 Vi är själva ikväll, så antingen blir det filmkväll eller något annat.

Haj.


FLUAN EDGAR!

& ja, det står FLUAN med meningen, är ju skåning va fan ;D

Älsklingen ligger och sover i min säng, antar att han har varit uppe ett långt tag efter mig inatt. Haha. Jag har iallafall varit uppe sen 9 och här sitter jag & slöar nu. Har precis käkat god frukost, pannkakor - MUMS!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer på dagen, men ikväll blir det dans och sedan hem till älskling. Ska nanna hos honom ikväll <3 Myyysigt värre. Hihi!

Imorgon ska jag och Melissa ha en heldag! Yey. Det blir bio, stan och god mat! Gotta love it :D
Vi bestämde oss för att se "Up", den nya tecknade filmen.
Berättar hur den var för er senare.

Nu ska jag mysa med min katt och titta på tv.

LOL!

Skrattar er rakt i huvudet.
Ni som har så mycket problem med min blogg, som det fortfarande finns personer som har.
Sluta läsa då. Om det är så himla tråkigt eller att jag är så dum i huvudet för er, skit i att läsa då som sagt.
Det kliar inte någonstans :) Och jag kommer inte sluta blogga för det.

Så, snälla rara ni no-lifers.
Ge er.


PUSSSSSS!


Tuesday morning.

Lov har man och det är underbart, älskling sover i min säng som en stock. Haha!
Han har sovit här sen igår och jag tror att det blir en natt till här <3 Mysigt.

Förresten?
Sony Ericsson gav sig och jag fick min reklamation igenom! WOHU!
Emmie is happy as fuuuuck.


Det blev den här snyggingen:


Och ett par sånna här puddingar:



Sjukt jävla underbart.
Har en bra mobil och ett par snygg Skullcandy! :D

Ska nog ta och väcka min pojkvän snart.
Har har en kompensationslektion idag i engelska!
Tycker fan synd om honom, men han är duktig och ska gå på den.

Skriver senare.
HAJ!

Då bär det av.

Ska alldeles strax åka till min pojke :) Blir att spendera natten där och det ska bli übermysigt. <3
Vet inte riktigt vad vi ska göra, men antingen blir det väl Oxie eller så blir det myskväll med film och godis. hihi!

Nu ska jag till bussen. Kommer inte skriva mer idag tror jag.
Så ha det bra! HAJ!

så jävla ARG!

Jag vill stämma Sony Ericsson.
Jag och Pappi var på Media Markt precis och skulle ifrågasätta varför dom inte hört av sig än gällande mig andra reklamation. Så fick vi svaret att Sony går inte med på den, av någon fuckad anledning och jag är så trött på att vänta och lämna in telefonen hit och dit. Sony Ericsson hade svarat Media markt med att dom tyckte att telefonen skulle lämnas in på reparation än en gång, NEJ TACK SÄGER JAG BARA!
Jag tänker fan inte sitta 1 - 1 ½ månad igen för att vänta på samma fel om och om igen. NEJ NEJ NEJ!

Snart köper jag fan en ny telefon.. Eller något.

Det pirrar fortfarande..

Att kärlek kan vara så stark, att den kan hålla sig vid liv på det sättet vi låter vår fackla brinna. Det är sinnessjukt, det går inte att förklara. Det är underbart och så vackert.
Vi började skriva historia den 14 januari 2008, det var då våran kärlek började. En dag jag aldrig kommer att glömma, ett datum som förevigt kommer att vara skrivet i mitt hjärta. Du gav mig en första kyss några dagar innan, i soffan. Det var ett ögonblick då världen blev grå och vi var i alla sommarfärger. Men så är det fortfarande och det är det som är så fantastiskt. Det är det som gör livet så glatt, att bandet mellan oss fortfarande är obrytbart. Att vi, tillsammans, lever med varandra som världens lyckligaste.
Att få hålla din hand, vara i din famn och känna dina varma, mjuka läppar emot mina är obeskrivligt. Det finns inga ord som kan skrivas ner för att förklara hur underbart det är och hur det känns.
Du ger världen den glöd den behöver, du ger mig hopp genom allt och ger mig framför allt kärlek som är finare än någonting annat.

Du, Alexander. Du gör mig knäsvag, du gör så att mitt hjärta slår det extra slaget som sägs försvinna efter ett tag. Men så känns det fortfarande för mig. Det pirrar i min mage varenda gång jag hör ditt namn, ser dig eller är med dig. Det är du som gör mig levande, får mig på rätt väg och ger mig det stöd jag behöver.
& självklart ger jag desamma tillbaka. För utan dig, hade jag varit grå och trist. Utan dig hade jag inte stått upp som jag gör idag, jag hade aldrig haft det självförtroendet som jag har nu!
Det är tack vare dig, mitt hjärta.

Jag är din förevigt.
Jag är din sålänge solen lyser, så länge vattnet slår mot bergen.
Så länge universum existerar.
Alltså, i all evighet.

Jag ville bara påminna dig om att jag älskar dig mest av allt.
Att jag vill hålla din hand till slutet och ännu längre.

Jag är din. Bara din!





Lugn fredag.

Pojkvännen kommer inte hit, han är trött och jag mår inte så bra. Så det blir hemmakväll på distans idag dårå :) Men man behöver egna dagar också, så egentligen är det inget dåligt att sakna sin älskade!
Sitter just nu och spelar, lyssnar på Paramore och ska strax hämta julmust. Mumsigt.
Kommer nog inte lägga mig så sent ikväll, ska till älskling imorgon + att jag & pappi ska åka till Media Markt och ifrågasätta om telefonhelvetet.. Ja, jag är sjukt trött på detta nu 8(

Nu ska jag se om någon kan boosta mig :) Om nu någon är inne i Guildet.

Flying away.

Fick gå hem från skolan idag också.. Gick hem redan efter första lektionen i morse, mådde riktigt dåligt. Det är min panikångest som kryper fram. ÅH, hatar att få det. Blir dåsig, har svårt att gå och det kliar under huden hela tiden. Mår dock bättre nu och jag sitter & spelar för att lugna nerverna ännu mer än vad dom redan är.

Somnade sen när jag hade ätit och älskling var dessutom här en stund.
Han åkte runt ett och kommer nog senare också :) <3
Hoppas han ska nanna här, för då blir jag en glad flicka! Hehe.

Nu ska jag spela vidare.

Mysigt slut på dagen!

Efter skolan somnade jag en stund och sedan runt fyra mötte jag upp älsklingen i stan. Blev en runda på gågatan och sedan rörde vi oss vidare mot Akvarietjänst där han skulle kolla på fiskar :) Jag blev till och med sugen på att ha en söt liten guppy. Han var guld och svart, jag döpte dessutom honom till Bengt! En dag ska han bli min, hahahah. Vi gick sedan vidare, förbi Kronprinsen och pildammarna, enda till Mobilia - Alltså en jäääävla runda, men riktigt skönt var det! Vi gick in på Mobilia en stund och jag tog dessutom en kaffe.
Sen rörde vi oss hemåt, blev dock buss hem. Haha, var så trött i benen efter den rundan.

Det är så mysigt, jag och älskling går oftare och oftare ut en lång runda och bara tittar på fina Malmö. Det är verkligen sjukt underbart och jag rekommenderar det. För du känner dig dessutom friskare när du gjort det ;D Haha. Lite bra där på vägen + att det blir mysigt med din pojkvän / flickvän på vägen! <3

Har precis pluggat klart och ska lägga mig i sängen, ta min julmust som mamma var snäll och köpte till mig & sedan ska jag titta på tv. Ska smsa lite också kanske. :)

Bjuder på en bild för att denna dagen har varit så bra!


A day in October.

Gick hem från Medieproduktionen, har ont i huvudet och är trött så det blir att göra mina uppgifter hemma istället. Vi har roliga uppgifter iallafall som jag uppskattar mycket.
Måste dessutom ta mer foto. Måste bli mer på människor och annat!

Jag ska ta upp med rektorn imorgon om fotostudion i skolan, så den blir fixad. För så som den ser ut nu, det går bara inte. Inga bra bilder kan tas och allt känns bara sjukt puckat.

Ska se om älskling vill komma hit en stund och vara trött med mig. Se en mysig film och bara ta det lugnt <3 Hade varit underbart att ha honom vid min sida nu. Har knappt träffat honom denna veckan och känner att jag måste måste måååste träffa honom! Hihi.

Nu ska jag plugga lite tror jag, eller kanske titta på tv en stund.


En tanke.

En sak jag har tänkt på är att många har tendensen att kommentera onödiga saker gällande sitt intresse. Som t.ex. jag fick en kommentar för någon dag sen här på bloggen, att jag tar hemska bilder. Varför kollar då denna personen på dom? Om dom nu är så hemska, så kan dom ju skita i att lägga sig i mina grejer.
Jag anser att jag gör min grej och jag älskar det jag gör. Jag gör det på ett personligt och bra sätt.
Så dom som har problem med mina bilder kan då sluta kolla!

Tack för mig.

Torsdagstrött!

Det är torsdag och jag är riktigt trött. Jag fattar inte varför, jag har sovit bra men ändå så kan jag somna när som helst.
Idag vet jag inte vad som händer. Ska plugga lite iallafall, har lite läxor tills imorgon! Annars blir det väl att träna lite på dansen och att ta det lugnt bara. Ska se om älskling följer med hem också <3

Nej nu ska jag göra om lite bilder.

Mätt i magen.

Har ätit Hallon och Björnbärs yougurt + en apelsin. Gott gott.
Ska nu se på Vänner och sen blir det att sova.
Skola imorgon så!

Godnatt Sverige.


Duschen väntar.

Har kommit hem från dansen, underbart såklart. Har äntligen alla låtar, så nu kan jag träna hemma också! WEEE, Emmie is happy as fuck. Har druckit mitt kvällskaffe och fick dessutom goa bullar till det. (Ja, här kör vi skånska också, jag är ju liksom från skåne så)
Ska alldeles strax hoppa in och duschen, bli ren och fin ska man ju. Sen imorgon är det skola igen som gäller. Ska ut och fota första lektionen och sen animera :) Kul! Hoppas dock det inte är så kallt imorgon.
Har dessutom lämnat in telefonen. Resultatet blev en lånetelefon tills Media markt har fått svar från idiotiska Sony Ericsson - så att dom kan godkänna att jag får en helt annan mobil. Klyddigt, men sant..

USH. På bussen hem, så satt där en skit äcklig snubbe brevid mig. Han var alkolist, det såg man på lååånga vägar. Jag brukar verkligen inte vara rädd, eller ta det stötande, när dom sätter sig brevid mig. Men denna personen var så äcklig.
Jag pratade med mamma i telefon för att meddela att jag var på väg hem och satt säkert på bussen, så börjar denna mannen prata med mig och säger "Åh, jag har så ont i benet". Så jag sket i det och bara pratade vidare. Sen fortsätter han och prata med mig, så jag svarar "Ja okej, men ursäkta jag pratar i telefon" - och jag var inte otrevlig. Så säger han "Ja, men jag pratar ju med dig, skit nu i telefonen, du behöver väl inte prata i telefon hela tiden vaaa?". Jag bara, " ja, men nu pratar jag med min mamma och detta är viktigt".
Då började jag bli irriterad och tyckte att han kunde lika bra flytta sig. Så säger han "Ja, men du har väl någon pojkvän? Men han är väl inte så mogen för din ålder.. Men det är väl inte jag iheller?!"
JAG BARA WTF! Nu började jag bli rädd för fan. Är denna mannen en sådan som försöker ragga upp småtjejer eller? Och ja, jag kallar mig liten i detta fallet, för jag är inte 25+ precis.
Denna mannen slutar inte prata med mig och jag vet att alkolisterna brukar hänga på värnhem där jag bor, så jag bad pappa att möta mig vid bussen.
Bussen stannar då vid Värnhem och jag ska hoppa av nästa station. Som tur var hoppar mannen av och jag berättar för mamma varför jag lät så nervös och irriterad. Jag lägger på luren och jag väntar på att bussen ska åka vidare.. MEN TROR NI INTE MANNEN HOPPAR PÅ IGEN DÅ?! Jo.. Som tur var hade redan en kille satt sig brevid mig, så alkolisten kunde inte sätta sig på den platsen ha satt på innan.
Han tittar på mig sådär äckligt och sliskigt! Jag bara kände hur jag fick en klump i halsen och att jag bara ville hoppa ut genom fönstret.
Och så ser jag : BUSSEN ÄR FRAMME! OCH PAPPA STÅR DÄR! YEY!
Så pappa mötte mig och jag rös till, berättade om det och äcklades ännu mer.

Nu hoppas jag fan inte att denna mannen går på någon. För då mår jag illa! :(

Ja, det var min bussresa, haha.
Nu ska jag hoppa in i duschen.
HAJ!

Jag är sjukt jävla uttråkad.

Jag är riktigt uttråkad, jag vill göra något men vet inte alls vad.
Jag hatar att vara uttråkad >_<

75 sanningar om mig;

1. Jag har alltid varit otroligt mörkrädd.
2. Jag sov hos mamma och pappa tills jag var ca 14 år, pga min rädlsa för mörker och ensamhet.
3. Jag började röka året jag skulle fylla 13 år.
4. Jag är helt säker på att det spökade i vårt hus där vi bodde innan.
5. Det kliar i princip alltid på min kropp, får utslag och det enda jag vet är att min bror också hade det när han var liten.
6. Jag kan inte leva utan djur, jag känner mig ensam då.
7. Jag har aldrig kallat mina föräldrar för någonting fult t.ex "idiot, kärring" m.m
8. Jag använder gärna olika strumpor varje gång. Alltså inte parvis.
9. Jag har alltid velat bada med delfiner.
10. Jag är från Ystad egentligen, men flyttade när jag var 3 ½ år.
11. Jag gick upp en massa när jag var tillsammans med mitt ex.
12. Detta är första gången jag är kär på riktigt (Alltså min nuvarande kärlek!)
13. Jag blev mobbad psykiskt och fysiskt mellan årskurserna 4 - 6.
14. Av någon anledning älskar alla lärare mig.
15. Jag klarar knappt av tjejer.
16. Jag är motorintresserad och annat som har med sånt killgrejs att göra.
17. Jag blev utsatt sexuellt under 2 månaders tid.
18. Personen på nr 17 fick inte ens samhällstjänst för det han gjorde.
19. Jag måste alltid ha volymen på tvn på "jämna" tal t.ex 5, 10, 15.
20. Jag samlar på disney filmer.
21. Jag kollar fortfarande på barnprogram.
22. Jag har aldrig slagit någon på riktigt.
23. Jag fick bra kontakt med min älskade pappa för ca 5 år sedan. Innan dess jobbade han så mycket, att vi inte kände varandra precis.
24. Jag kan inte leva utan en plattång. Jag får ångest annars.
25. Jag har lätt att träffa nya människor.
26. Jag har faktiskt ingen RIKTIG kompis förutom min pojkvän.
27. Jag är lat, men inte lika lat som innan.
28. Jag älskar att baka, men hatar att laga mat.
29. Jag har jättesvårt för att ta i skitig disk.
30. Jag lärde mig sätta på diskmaskinen för 2 veckor sedan.
31. Jag kan knappt stryka.
32. Jag vill aldrig mer tillbaka till åkarp, där jag bodde innan.
33. Jag var den enda som inte grät på avslutningen i nian.
34. Jag har tagit ett ledigt år.
35. Jag har ingen bra kontakt med någon av mina syskon.
36. Jag hatade att sova borta som liten.
37. Jag inbillar mig lätt saker när jag ska sova.
38. Jag dricker alkohol ungefär 1 gång per tredje månad.
39. Nästa vecka, är första veckan som jag är totalt ledig från skolan.
40. Jag har alltid haft nära kontakt med min mamma.
41. Jag har en skada i mina fötter, så dom är formade som en högklackad sko.
42. Jag har storlek 34 - 36 i skor.
43. Jag har ett shopaholic problem.
44. Jag tycker synd om mig själv när jag har tråkigt, jag blir gärna sur och tvär också.
45. Jag vill pierca mig på mina armar. 
46. Min katt och jag pratar med varandra.
47. Jag brukar fråga min katt vilken matsort han vill ha.
48. Jag är koffeinberoende.
49. Min katt älskar gurka och pommes.
50. Jag hatar clowner och dockor, börjar gråta.
51. Jag är kräsen som fan.
52. Jag gillar vissa fisksorter, om mamma lagar det.
53. Älskar att åka utomlands.
54. Jag har varit både i London och New York.
55. Jag skrek och grät när vi skulle åka från London.
56. Jag kan inte vara utan min morgonrock.
58. Jag vill ha en hamburgertelefon.
59. Jag har snart käkat 7 kinderägg på 3 dagar typ.
60. Jag hatar julbord och midsommarbord. typ samma sak!
61. Jag är jättenoga med hur jag skriver (Asså om det är fint skrivet)
62. Jag sa när jag var yngre att "elvis är mitt livs virus".
63. Jag kallade mig själv odågemagnet när jag blev kär i fel killar.
64. Min bästa tidningsserie är Elvis.
65. Jag ÄLSKAR Simpsons.
66. Jensens böfhus är min favoritrestaurant.
67. Jag älskar förvaringslådor.
68. Är pedant. Gillar ordning och reda.
69. Det tar mig hundra år att få kraft till att dammsuga.
70. Jag köper alltid en heliumballong och blåser in det på Malmöfestivalen.
71. När jag var liten så spolade jag ner allt i toaletten så vi fick översvämning i källaren.
72. Jag kastade ut min systers hamster när jag var liten och skrek "TITTA, DEN KAN FLYGA".
73. Jag skäms bara för att röka framför min farmor och farfar.
74. Jag tror att jag kan rädda alla människor på jorden.
75. Jag har fobi för insekter.


Ja, nu orkar jag inte skriva mer. :) Haha.
& ja, jag är uttråkad!

Kan inte ni skriva lite sanningar om er? :D

Leeedig!

Oh ja, klockan är 9 och jag är ledig idag. Och ja, 9 är sent för mig att vakna. Somnade rätt tidigt igår dessutom. Idag ska jag och Pappi åka till Media Markt och lämna in telefonen och jag SKA få en ny telefon. För nu har jag fan fått en likadan och bytat simkort och den fuckar ändå. Så, nu blir det en ny!
Ska se om älskling kommer hit också. <3

Tänkte faktiskt lägga mig i sängen och kolla på en film. Kanske det blir Coraline eller någon annan bra (:

Haj sålänge!

Rubriker är inget för mig.

Har precis tagit en kopp kaffe med mammi och pappi på balkongen, satt och pratade under infravärmen och bara ha det allmänt mysigt :) Är ju ledig imorgon, så idag kommer jag bara att spela tror jag.
Är besviken på mig själv (tänker inte gå in på det mer), men har ingen motivation för tillfället, så jävla bajs. ÅH, får damp. Men det är inte lätt när man har en massa runt sig som gör detta dårå. Det blir jobbigt!
Jag som är så stolt för att ha klarat det nu i ett par dagar och så känner jag att det bajsar sig totalt nu..

Men men, skit i det nu. Orkar inte lägga ner tid på det JUST NU!

Tänkte fråga min älskling om han ville göra mig sällskap imorgon, med film och glass. Vill bara krypa ner i hans famn och kanske sova en stund. Hihi, ja jag älskar att sova. Dessutom tänkte jag pussa ihjäl honom <3
Jag bara älskar att vara kär och älska någon, det är så underbart!

Nu får jag ta och se om väntelistan är klar på servern. Vill spela.


Så jävla naaajs.

Skolan har varit rätt lugn, har fixat mitt schema så att jag inte har tre timmars håla varje tisdag. Så jävla schysst, har istället en timmes håla och är ledig på onsdagar! Är riktigt glad.
Slutade vid 3 idag, älskling följde med hem en stund <3 Vi fikade och hade det mysigt.
Men jag blev ju inte mätt, så jag gjorde nudlar också. Det roliga är att jag ska äta om typ.. 45 min xD Hahaha. Jag äter som ett djur, men jag går inte upp i vikt & en sak.. VEM BRYR SIG OM LITE FORMER? Det är bara fint tjejer, så ha ingen noja över vikten!

Ska spela senare tänkte jag. Ska nog spela hela natten, kan ändå sova heeeela dagen imorgon! :D Ska fråga om älskling vill komma imorgon också <3 Hade varit mys om man vaknat av honom, hihi!

Bjuder på en bild som jag tog i söndes. Den ska nog med i mitt projekt "Olika vinklar av Malmö" :)
+ att där kommer en omgjord bild på mig och min pojke!


Tuesday.

Det är tisdag och jag är på min första lektion nu, Foto A. Jag var i den såkallade fotostudion precis, riktigt jävla hemsk är den. Vår skola suger på att lägga ner pengar på mediaeleverna och esteterna får allt dom önskar sig. Är riktigt arg pga att det ser ut som det gör i fotostudion. Det ser ut som om man bara har slängt in en massa överblivna möbler där.
Detta ska jag ta upp med rektorn, för jag tänker inte acceptera att vi inte kan ha en riktig studio.

Har strax tre timmar håla, sjukt drygt. Min nästa lektion börjar kl. 1 och varar i 2 timmar, problemet är att den brukar bara vara i sådär 40 min, så man väntar i total onödan.
Ska möta älskling sen och sticka & fika eller något. Det blir nog att fota lite också :)

Nu ska jag ta rast.
HAJ!

I miss you, baby boy!

Har käkat för en stund sedan och gör inget vettigare än att spela :P Orkar inte göra så mycket annat, har dessutom ingenting att plugga så. Är smått uttråkad, men va fan.

Tänkte strax göra kaffe och värma bullar, mumsigt säger jag bara ^^


Bjuder på denna fina bilden, tagen i malmö! :)


World of Warcraft!

Sitter just nu och spelar, det är rätt kul. Slutade klockan 3 idag och är seg som vanligt, ska alldeles strax göa nudlar tänkte jag (: Mumsigt.
Var nere och handlade med mammi innan, för att vi skulle göra någonting, haha.
Ska väl fortsätta spela nu, har inte så mycket att skriva faktiskt. xD

Yogurt är gott.

Klockan är lite över 8. Jag börjar 9, sovmorgon ftw. Haha, det är inte ofta det händer.
Håller på att äta yogurt, mumsigt värre. Min katt sitter och är avensjuk på mig och vill ha. Men det får han inte, bajsunge som han är.

Nu ska jag äta klart och sen städa mitt rum, så jag slipper det sen.
HAJDÅ, hörs sen eller något.

Any night.

Har spelat lite, men servern laggar sjukt mycket så.
Gjorde dessutom en header precis! :) Blev nöjd, enkel och snygg!
Ska väl snart lägga mig framför tvn och bara ta det lugnt.



Skriver sen.


Söndagsmys <3

Jag och älskling har haft en underbar söndag. Vi gick en lång promenad och jag hade kameran med mig, det blev många fina bilder och sedan blev det en runda på Malmö Museum också. Riktigt mysigt.
Håller på att logga in på WoW och ska lvla min nya warrior. Kuligt värre.

Bilder kommer här från idag.














Är motiverad!

Nu är det söndag och än sålänge så har jag hållt mig rökfri. Jag ger mig inte, jag ska sluta röka. Vill inte vara beroende av någonting som är en sådan onödig grej.
Önska mig lycka till!

Älskling kom igår <3 Vi bestämde oss för att dra till Oxie och festa med grabbarna lite. Kul var det, men sedan när klockan slog 00.00, så blev det inte så kul för min del. Alla tjejer bolmade om och om igen. Så, vid halv 2 pallade jag inte sitta där mer, så Jocke körde oss hem :) Fast det blev donken för min & älsklings del, haha.

Idag blir det att ta det lugnt, har inget att plugga till - så jag ska bara va! Hoppas på att älskling stannar länge, så vi kan mysa. Annars får jag fylla dagen med spelande! Haha.

Nu ska jag äta frukost med älskling :D


Huvudet dunkar!

Har lite ont i huvudet, så nu tänkte jag vila en stund framför tvn.
Senare kommer älskling <3 Underbart! Hihi.
& sen måste jag göra en header :)

Hej sålänge.


Saturday

Ska alldeles strax gå ner och handla med mammi & idag börjar sluta-röka-grejen. Klockan 12 inatt, så får inte jag röka mer, inte mammi eller pappi iheller. Det ska bli kul att se hur vi alla kommer vara.
Pappi har rökt längst i vår familj, han har rökt sen han var 12 och nu är han 51. Mammi har inte rökt så länge och såklart har jag rökt kortast tid. Jag kommer nog bara stänga in mig på rummet och spela, för att inte tänka på att jag är röksugen, haha.

Ikväll kommer älskling hit <3 Han ska nanna här idag! :D
Ska nog ta lite foto idag, det är rätt fint väder och inte så kallt idag så.

Nu ska jag röra mig till Hemköp.
HAJ!


Inte riiiiktigt..

Som ni ser har jag fixat på bloggen lite.
Orkar dock inte trixa mer ikväll, så det får bli imorgon!
Man blir trött av alla HTML - koder som man får ändra, läsa och bajs.
Men blev nöjd än sålänge iaf :D

Ska spela nu tänkte jag.
& ta något att äta :o Är sjukt hungrig.

Katten somnade visst också..

Både jag och Kisen somnade en stund, haha. Han låg i mitt knä, jag låg och klappade honom och sen deckade vi båda två. Rätt roligt tycker jag.
Ska strax äta och sen blir det spela, om någon från Guildet är inne xD Haha.


Morgonrocken sveper min kropp.

Sitter här i min underbara morgonrock, slöspelar lite och tänkte snart börja göra lite nya exempel på headers :) Idag blir det en lugn dag, fyllt med spel och tv. Älsklingen är sjuk, så. :<

Har precis druckit kaffe och ätit massa gott, mammi var så snäll och hade fika klart när jag kom hem. Var så trött när jag kom hem att jag bara la mig rätt ner på hallgolvet och höll fan på att somna, haha. Mammi trodde dessvärre att jag hade svimmat & katten kollade snett på mig xD

Äntligen är iallafall alla min prov över nu!
& det är fett naaaaaaaaajs.

Urgh!

Klockan är halv 2 och jag är megatrött.
Har min sista lektion nu klockan 2 och sedan slutar jag äntligen.
Mina prov är avklarade, ett VG och ett G! Sen kändes provet i morse sjukt bra.
Så jag känner mig riktigt stolt och jag är fan värd en STOR kopp kaffe nu. Och ett par sovtimmar.

Ikväll är jag osäker på vad som händer, min pojkvän är sjuk, så han kan nog inte sova här :( Synd det jue, tänkte att vi skulle kränga Ben and Jerry's och kolla film ikväll <3
Men krya på dig älskling, iallafall :* Hihi.

Tänkte fan handla en cola nu, är sjukt törsig.
Är det hela tiden.. >_< Jättejobbigt. Blir helt torr i munnen och bara skriker efter dricka.
Bajsigt värre säger jag bara.

Om inte det blir ändrade planer, så att älskling kommer ändå, så ska min kväll/natt spenderas i soffan & vid datorn. Så ska jag bara slappna av för en gångs skull. Har inte bara legat framför tv:n eller så på typ 4 veckor, så jag är helt jävla slut. Har inte sovit bra, somnat sent, mitt huvud värker och min kropp skriker efter lugn och ro. Men nu har jag äntligen haft mitt sista prov för denna bombnedslagningen.

Nu ska jag hitta en rolig människa att spendera min sista halvtimme med.
Hajdå. Skriver senare.

Orkar inte ha rubrik!

Nu ska jag lägga mig och kolla tv.
Försöka sova ska jag iaf.
Hoppas på att jag kan somna, så jag är utvilad.
För jag är sjukt trött i huvudet.

Imorgon början helgen, så jääävla nice!

Godnatt Sverige!

Werther's original!

Sitter och spelar på min Warrior. Äter dessutom Werther's som är en klassiker gällande karameller/godis. Mumsigt värre. Är inte ett dugg trött dock och jag hade behövt gå och lägga mig i tid idag, i och med att jag har provet direkt på morgonen imorgon & jag vill vara pigg till det :/

Annars blir det väl att man gör lite header exempel och lägger upp!


Kaffe is the shit.

Här sitter jag med min stora mugg, fylld med kaffe. För er som vill veta så är det nalle puh's face på muggen jättestort och jag fick den av min syster för ett par år en (:
Har precis gjort om lite bilder till en kille, ökade centrumet på bilden osv. Blev nöjd hihi!

Ska nog spela nu, kan allt till imorgon, så jag har varit duktig :D Hihi.
Tänkte lägga in bilderna från dagens morgonlektion också!

Mamma och pappa <3

Det är rätt roligt faktiskt.
Mina föräldrar tittar sällan på TV. Dom är typiska pratpersoner som älskar att prata med varandra, dom sitter oftast på balkongen och diskuterar en massa och kommer man ut för att ta en cigg, så dras man med i diskutionen och kommer inte därifrån förrän en halvtimme senare, haha.
Men när dom väl kollar på tv, så är det oftast matlagningsprogram. Dom ser lika fundersamma ut varje gång och man ser verkligen vad dom tänker inom sig. Mamma tänker "Ja, men det där brukar jag ju göra" och Pappa tänker "Vad är det för krydda?.."
Min mamma lagar alltid maten hemma hos oss och det är väl rätt vanligt. Men pappa är så rolig. T.ex varje gång vi har tomater i salladen eller bara som tilltugg till maten så kommer "Oh, vad goda tomater, är dom från Spanien?". Haha, ja varenda gång. Och jag skrattar som fan. Såklart springer mamma till kylen och säger på vägen "Ja, jag ska genast kolla" med ett pustande. Sen skrattar alla tre och diskutionerna drar igång.

Vår familj har också tendensen att berätta samma sak till oftast samma personer om och om igen. Jag tror det går i generna, för jag gör också det. Haha. Ja, vår familj är allt rolig.
Men jag älskar den ändå :D

Exempel 2.

Exempel 2.
Bara så ni vet, är jag såklart inte tvungen att använda dom här färgerna.
Färgerna bestämmer ni själva :)


NYHET!

Jag kommer att lägga in lite exempel på headers imellan åt! Så att ni vet.
Då kan ni kolla vad jag kan erbjuda och hur många olika man kan göra!

Ex. 1


Fler kommer efter hand!

Simmar i plugg.

Har pluggat sen 12 idag och är rätt slut i huvudet. Ska alldeles strax börja igen, måste bara ha en paus.
Man blir riktigt trött av att plugga så länge >_<

Mammi var dessutom snäll och städade mitt rum <3
Tack!


10:38!

Har just nu mediaproduktion, fick just reda på att skolan behöver någon som gör reklam för vår skola som förmodligen ska vara med i radio. Såklart ställde jag upp och jag fick med Malin :D
Har dessutom haft Fotografisk bild nu på morgonen, var ute och fotade lite själv och tog en fika med Malin, Mikaela och Ilkgul! :) Mysigt värre.

Idag blir det att plugga till provet som jag har imorgon. Blir nog inte mer än så, kanske hinner med några headers också. Men får se, har ju skolan också.
Måste städa mitt rum också.. Det ser ut som om Osama BinLaden har varit och bombat där i 4 år. Haha, dammtussarna tar över mitt golv och klädhögarna bara växer.

Nej nu ska jag hålla på med Adobe Flash CS3 - Animation ftw!


Ush säger jag bara.

Jag har detta på mig:
- ett linne
- en långärmad tröja
- en halsduk
- en stickad tjocktröja
- leggings
- en morgonrock av flis
- morgontofflor som har ull inuti
- tjocka strumpor

.. OCH JAG FRYSER! :o
Antingen är jag trött, eller så är mitt rum kallt.
Jag tror det är det första. Haha.

Älskar det mer och mer.

Nu har jag fått i mig mat i magen och dessutom kommit hem från dansen såklart. Riktigt roligt som vanligt och vi har kommit väldigt långt, men som sagt otroligt svårt! Men börjar komma in i det nu och man tänker inte lika mycket på vad man gör, utan det händer bara :D

Ska alldeles strax spela lite, som avkoppling för min lilla hjärna som har arbetat väldigt mycket sista veckorna. Det kommer nog spelas fram till man ska nanna ikväll! Haha, liten nörd är jag, jag vet..

Har VTFF (veckan till förfogan, detta är som lov, fast de man har att kompletera kan vi göra under den veckan t.ex. omprov, arbete m.m) om en vecka och det ska bli riktigt riktigt jävla skönt. Ska slappa, ha kul och bara vara! Åh ja, det längtar vi till! :D
Sen är det gymnasievecka snart också, då ska jag stå där och representera vår skola (Cybergymnasiet, Malmö) med min pojkvän. :) Ska bli kul det med.

Nej nu ska jag logga in på WoW!


Magdans är så underbart!

Japp, ska alldeles strax göra mig klar till dansen! Älskar det så otroligt mycket.
Det är så befriande och man släpper allt annat. Oh ja, detta är något jag kommer att fortsätta med :D


Bjuder på en gammal bild på mig själv, som togs för typ ett år sen xD

Fullt upp!

Ja, idag har jag inte en enda lugn stund. Ska plugga till typ kl. 6, sedan är det dans som gäller och efter det ska jag göra så många headers jag kan! Ush ja, det är stressigt.
Var och pratade med Elevrådskandidaterna idag och berättade om mig själv, att jag kunde hjälpa dom med affisher och foto som dom ska ha till valdagen på skolan! :) Kommer bli vansinnigt kul.

Jag får väl fortsätta plugga nu, har prov på fredag så.
Dock är det inget svårt prov, rätt konkreta grejer som dom flesta kan inom trafik osv!
Så det kommer man att klara galant.

I helgen blir det mys med pojken, vet dock inte om det är hela helgen eller bara någon av dagarna. Men annars blire det iallafall. <3

Idag har dessutom jag och min pojkvän 21 månader! Så himla underbart. Kan inte fatta att tiden har gått så snabbt och att vi faktiskt närmar oss 2 hela år. Älskar honom, det gör jag, något så otroligt mycket <3
Tack för att du finns, babe. Du betyder :*

Bild på oss bjuds det på! Hihi. :D




Skriver senare. :)


Nu så..

Nu säger jag Godnatt för idag!
Jag är jättetrött och det blev sent igår, det ska det inte bli idag.
Så, GODNATT!

Imorgon har jag och min älskling 21 månader <3
Så jävla underbart!

Haha.

Gud. Ja, skills vettifan.
Men kul är det :D


Spela spela spela.

Ja, har spelat en stund nu då alltså. Lvlat rätt fort faktiskt, mycket fortare än vad jag brukar :) Så det är riktigt kul, mina professions är också höga för min lvl osv osv!
Tänkte alldeles strax rita lite i illustrator, fastnade för det igår och tycker det är sjukt kul faktiskt. Gillar att det är objektbaserat istället för punktbaserat (alltså pixlarna syns inte)!

Nej nu ska jag ta ett stort glas vatten.


Gällande alla dessa anonyma!

Om du inte visste så är inte detta svarthandel förrän jag kommer över en vissa summa pengar som jag tjänar in per år.  Alltså håller inte jag på med svarthandel. Om du inte visste det, borde du först läsa på innan du kommenterar tycker jag! Detta kommer jag inte diskutera mer.

Dessutom tycker jag att om du nu har så mycket att klaga över, så kan du skicka ett mail angående detta och säga vem du är.

"För inkomster intjänade under 2009 är grundavdraget 18 200 kronor."
Denna exakta meningen kan du hitta på Wikipedia.se om du söker på Grundavdrag.
Källan som wikipedia har här, är SKATTEVERKET!

ALLTSÅ FÅR JAG TJÄNA UNDER 18 200 KR UTAN ATT BETALA SKATT!

Hmm?



kommentera nu gullungar!


Back home.

Kom hem från skolan för en stund sedan! Det har varit en dag fylld med ett och annat än sålänge. Kul har jag haft iallafall. Som ni ser är beställningsinformationen uppe igen efter mycket om och men. Nu gäller detta, alltså INGA gratisheaders osv längre. Det finns inte, så försök inte ens få det gratis ;)

Ska alldeles strax börja plugga till mitt trafikprov jag har på fredag. Inte så himla svårt, rätt konkreta grejer som jag ska kunna och många saker är självklara redan i mitt lilla huvud, så! Haha. Ikväll ska jag iallafall starta en ny gubbe som ska lvlas på Stormscale med ett par kompisar :) Kommer bli askul. Har äntligen någon att spela med igen. Haha, ja jag har känt mig lite smått mobbad xD

Sitter just nu i min tjocka morgonrock gjord av flis och en tjocktröja under. Det är bajskallt jue, man vill inte ens vistas ute. :o Speciellt på morgonen så är det riktigt riktigt iskallt.
Snart kommer frosten också väl.. Det hade inte förvånat mig!

Nej nu ska jag ta en cigg och sedan börja plugga :D

Beställning!

Här är info om priser m.m

Header:
En header kostar 70 kr, fastpris. Då skickar ni bilder till mig som ni vill ha på er design och vi kommer ha kontakt i mellanåt om du är nöjd med den, eller om det är någonting jag ska ändra. Med detta gäller bara att jag lägger in din design på bloggen och INGET annat, alltså inget bloggfix.

Header + bloggfix:
Header + bloggfix kostar 100 kr, fastpris. Då gör jag en header efter er smak, precis som ovan. Men jag fixar också med er blogg. Jag lägger t.ex. in en klocka, fixar menynamnen, ändrar texttyper m.m

Bloggfix:
Bara bloggfix kostar 60 kr, fastpris. Då gör jag precis de som jag skrev ovan. Fast då såklart utan header.

Bandfoto:
Detta gäller bara för er som bor i Södra Skåne. Detta kostar 250 kr, fastpris. Här tar jag bilder på er i olika miljöer som jag eller ni letar upp. Vi kan också samarbeta om att hitta en plats, såklart. Med en extra kostnad gör jag ett "skivomslag" (bak och framsida) till er. Extrakostnaden är 70 kr.

Skivomslag:
Ett skivomslag (bak och framsida) kostar 70 kr, fastpris. Då gör jag ett skivomslag med en bild ni har valt ut (alltså att jag inte har tagit bilden), så gör jag den efter er smak och stil på musik osv.


Hur du betalar:
Jag har ett bankkonto som du kommer att kunna sätta in pengar på. Jag kommer att ge dig mitt kontonummer via mail och därefter sätter du in pengarna.
Av säkerhetsskäll vill jag ha halva beloppet insatt innan jag börjar med designen, så att jag vet att ni inte lurar mig. Efter det, börjar jag göra designen och när den är klar, så sätter du in resten av pengarna och då skickar jag/sätter in den till dig.

Jag har SEB som bank.
För er som har samma bank kommer pengarna vara inne på direkten.
För er som har en annan bank, så tar det ca 3 timmar innan pengarna är inne på mitt konto.


Detta är inte olagligt:
Nej, det är det inte. Jag har kollat med bank, professionella personer m.m om detta. Så alltså är detta jag gör helt lagligt, så det behövs inte tas upp eller kommenteras något om det.

Ni får tag i mig på min mail.
[email protected]
Därefter kommer jag att ge min msn till er & där kommer vi att prata mer.


Tack för min del och börja beställ nu! :)

Tidigt värre.

Klockan är tio i 8 och jag börjar om då.. TIO MIN! Ska ha fotografisk bild A som mitt första ämne. Antingen blir det redovisningar av tio bilder eller så blir det väl att fota. :) Har sedan en tre timmars lång håla, dock spenderandes med älskling, men jävligt dryg ändå!

Jag känner mig väldigt grön idag :o Har en grön halsduk, en grön mössa och gröna converse <3 Ja, militärgrön är min favoritfärg! Hihi!


Mina är då grönoch röd! :D


Godnight bloggare.

Swengelskan tog vid där.
Nu är det dags att säga godnatt iallafall!
Så.. GODNATT!

Sov gott.

Flugan.

Detta är EDGAR!
Detta är då flugan som representerar min bilddagbok (därmed namnet FLUGANEDGAR)
Han är snäll och alltid glad.
Han är lite efterbliven.. shhh. Säg inget till honom om det, han blir ledsen då!
Men han kommer vistas lite överallt här på bloggen, på bdb och lite hit & dit :D


Puss på flugan edgar också <3

Så här kul..

kan man har en kväll när man påminns av att man har Illustrator.
Första gången jag ritar i illustrator utanför skolan xD

Detta är iallafall sälis.
Jag tyckte han blev söt :D


Puss på Sälis och på min underbara pojkvän <3

23:25

Klockan börjar närma sig 12 och jag är inte ett dugg trött. Borde egentligen ha gått och lagt mig redan i och med att jag ska upp tidigt. Men jag kan inte, är inte trött. Sjukt drygt men va fan.
Dock är där nog inte många som bloggar nu, eller läser min blogg. Men jag har iallafall haft många som har läst idag. har haft 55 som unika! Det bästa jag har haft hittils. :) Det är en positiv grej!

Tänkte fixa en ny header till mig SJÄLV nu faktiskt. Är trött på min gamla. Måste ha något mer personligt tycker jag. Eller vad tycker ni? Det får bli min underhållning ikväll!

Dåså. Då börjar vi..


Tankar.

Jag vet inte om jag är ensam om detta.

Men jag har väldigt svårt för tjejer, ja jag vet jag är en själv. Men i flera år har jag i princip bara umgåtts med killar i och med att jag funkar bättre med dom. Tjejer är onda och sviker oftast faktiskt. Medans killar är raka, ärliga och stannar i nästan alla fall kvar vad man än går igenom.
Det som är så hemskt med tjejer är att de snackar bakom ryggen, tar en som tredje hjulet och sviker när det är DU som vill ha stöd och inte den som ska stödja dig.
Killar är enkla, lätta att tas med och ställer upp i alla lägen.

Jag läste t.ex. om en tjej som blev tvingad att klä av sig naken och sedan blev fotad av ett gäng andra tjejer. Anledningen kommer jag inte ihåg, men det var väl för att hon stack ut. Det brukar vara den vanligaste anledningen till mobbning både psykiskt och fysiskt.
Killar säger direkt om du klär dig som en hora eller håller på som en fjortis och en slag kan du alltid tåla. Men tjejer manipulerar, leker med dina känslor som om dom vore players! Jag vet precis hur det är, därför kan jag yttra mig om det.
Jag har varit med om så många tjejer som svikit mig genom åren, medans mina killkompisar har stannat kvar.

Varför jag också funkar bättre med killar, är för att jag har samma intresse som dom. Spel, motorer, data övehuvud taget osv. Detta gör det enklare för en vänskap att blomstra såklart.

T.ex min pojkvän har alltid ställt upp för mig, sålänge jag har känt honom. Vi har gått igenom bråk som varit runt omkring oss, en rättegång som var oerhört tuff, en TJEJkompis som manipulerade mig, styrde mig och mer än så. Listan är lång och han står fortfarade vid min sida efter allt detta. Vare sig det har varit jag eller andra som har gjort fel!

Men jag anser att tjejer borde gå en kurs för att vara en bra vän. För tjejer har inte det i bakhuvudet, så är det bara!

Och jag vet, så kommer det säkert komma en massa kommentarer om detta. Men detta är mina tankar och upplevelser. Detta är mina erfarenheter jag har fått genom åren.

Så ta det och låt aldrig någon stoppa dig från att tycka som du vill!

En sak som också stör mig otroligt.. Det är sådanna människor som sätter sig över huvudet på en. Klandrar ner en för det man gör eller tycker om. Detta kan handla både om tjejer och killar. Som jag sa innan, så blev jag nerklandrad för mina headers och dom personerna som skrev idiotiska kommentarer ansåg att jag inte var bra och att jag inte skulle ens tro att jag var det. Men jag tänker inte låta detta stoppa mig. För jag är den jag är och jag tycker att jag är bra. Visst, för dom kanske det jag gör är lätt, men där är många som heller inte kan photoshop. Detta som jag kan nu, har tagit mig 3 år. Jag har tränat och tränat, läst mig fram, testat mig fram osv. Jag har inte använt mig av någon manual och jag hade heller ingen jag kände som kunde Photoshop när jag först började. Jag tar gärna goda råd till mig, men inte spydiga kommentarer om hur dålig jag är i andras ögon. Jag gör mitt och jag är stolt över det jag kan!
Jag menar, jag lärde mig vart man laddade ner brushes till PS CS3 för ett år sedan. & visst, då är jag väl amatör. Men jag vet att jag vill satsa på detta och att jag vill tjäna pengar på det. För jag anser att jag är bra för min ålder, för hur många är jag har hållt på med detta! Så det så.

Nu jävlar asså. Nu spyr vi ut oss!


2 headers.

Dessa två gjordes idag :)
Den första tog 2 - 3 timmar att göra.
Den andra tog 1½ - 2 timmar att göra.





Blev riktigt nöjd.

Trött efter en lååång dag.

Ja, trött är jag iallafall.
Som ni ser tar jag betalt nu och jag skiter i vad folk säger om det. För jag tänker inte göra det gratis!

Iallafall, dagen började med att jag vaknade vid halv 9. Började direkt hålla på med en bild en kille ville jag skulle göra om. Sedan blev det att handla kinamat, rörde mig sedan vidare till stan för att möta min pojke! Det blev en anteckningsbok och leggings för min del! :) Stack hem och började med 2 headers som skulle vara gjorda idag! Och blev riktigt nöjd med dom.

Jag vet att jag kanske inte är VÄRLDENS pro på att göra headers. Men man lär sig genom att jobba med det. Och jag har fått många som vill ha headers och därför anser jag att jag måste ta betalt. Inget snack om saken. Jag vill inte ha några dumma kommentarer, som jag fick på BDB och jag anser att dom är otroligt onödiga. Sådanna människor kan bara hålla tyst. Jag älskar det jag gör och kommer fortsätta vare sig tusen st trampar ner mig på vägen. Så det så! Stolt fotograf och header-designer!

Nu ska jag ta en ciggarett och njuta riktigt mycket av den.

Cheap monday!

Haha, vad rolig jag är.. NOT! xD
Idag är det somsagt måndag och jag har varit hemma från skolan. Är trött som fan, så jag orkade verkligen inte idag :( Dumma mig. Men men, har precis gjort en header och den läggs ut när jag har skickat den till personen som ska ha den! Ska alldeles strax hämta kinamat till mams och mig <3 Mumsigt.
Sen blir det upp till stan med pojken min! :D

Skriver senare.

Natti.

Nu blir det ett godnatt inlägg.
Orkar inte sitta vid datorn längre.
Kanske om jag spelar..

Nej ush.
Godnatt alla och ha en underbar fortsatt natt/kväll.
Skriver imorgon.


Här kommer alla..

headers jag har gjort hittils.
Som sagt, är det någon som vill ha.
Kontakta mig här eller på [email protected]











 Jag vet att lite av dom försvinner. Men orkar inte fixa det nu >_>


Emmie är trött, men inte sova-trött.

Jag är trött som satan i huvudet, men är inte ett dugg trött så att jag kan sova.
Ska se om jag orkar göra en sista header idag, annars får den faktiskt vänta till imorgon.
Vill dock ta betalt för det jag gör, men vet inte vilken summa jag ska ta och hur jag ska ta betalt.
Några råd?

Men nu ska jag fråga papps om han kan vara så otroligt gullig och gå ner till BK till mig <3 Så jag kan få pommes och en stor läsk! Hihi.

OH YEAH!

Fan, jag börjar verkligen komma igång. Marknadsför mig riktigt mycket nu!
Min pojkvän hjälper mig också, och det ger extrapoäng :D

Another Header.



Denna headern gjorde jag precis åt angeliicakarlsson.blogg.se :)
Hon blev nöööjd och då är jag glad.

Som sagt, vill ni ha headers m.m hör av er!


Toby och Batman <3

Mina små råttor har precis fått en nystädad bur och riktigt roliga grejer i. Gjorde om lite till dom och gav Batman en "säng" på marken, för han lägger sig gärna längst ner och inte i hamocken ^^


buren

& mina söta råttor, Toby och Batman <3

Hihi, ja. :D Där har ni 2 av mina djur dårå.
Tänkte släppa ut dom med kisen nu, ja det lät cp. Men det funkar faktiskt sjukt bra!
Är stolt över mig själv att jag fått det funka (a) Ska dock tacka min pojke också för det ^^


Helgen är slut.

Jag har haft en underbart rolig och mysig helg spenderandes med älsklingen min <3 I fredags blev det fest i Oxie med en massa roligt folk! Och igår tog vi bara det lugnt. Blev först en runda in till stan med älsklingens syrra och bebisen och sedan blev det lugna puckar under kvällen. Såg Brüno, riktigt rolig. Dock såg jag inte hela, för jag somnade (a) hihi.

Idag ska jag göra ett arbete till imorgon, göra headers som är beställda och sedan ta det lugnt. Ska nog också med pappa till brorsan :) Annars blir det bara tvn som gäller och kanskeeee att spela lite.

Nej nu ska jag göra kaffe.


Ingen rubrik ftw.

Idag är det fredag och det betyder heeeeeeelg.
Ska alldeles strax börja packa, ska spendera min helg hos älskling & ikväll blir det fest :)
Det ska bli underbart kul och mysigt värre <3

Dock hinner jag inte skriva mer nu. Så kanske skriver senare hemma hos älskipälski!
HAJ!


Night.

Nu blir det godnatt inlägg :)
Så..
SOV GOTT!
Skriver imorgon förmodligen!

HEJDÅ!

Night.

Nu blir det godnatt inlägg :)
Så..
SOV GOTT!
Skriver imorgon förmodligen!

HEJDÅ!

HELL YEAH!

Fan vad stolt jag är. Kan allt på de fem kapitel som jag skulle läsa till Psykologiprovet imorgon. Och då snackar vi inte om typ 3 sidor på varje kapitel utan typ 10 sidor , alltså ca 50 sidor sammanlagt. :o Sjuuukt coolt asså! Haha, känner mig som en riktig pluggis!

Ska iallafall sitta en stund här vid datorn för att slappna av lite, börjar 9 imorgon i och med att min Trafiklektion är frivillig. Så jävla gött! Alltså har jag börjat 9 tre dagar denna veckan, istället för en. Wonderful.

Blir väl att spela på min hunter som jag har gjort nu! Lite sugen är man på att spela allt asså. Haha, jag vet, jag är en liten nörd. Men det är bara den jag är, så det så. :D

Som ni säkert märker är jag sjukt glad! Ser fram emot helgen som ska bli sååå mys <3
Alltså..

Helgens planer:
- Sova hos älsk hela helgen
- Fest på fredagen
- Se om jag kan ta lite foto och hitta plats till bandbilden (viktigt!)
- Slappa och åter slappa
- Sova ut
- Ha riktigt underbart kul
- & sist men inte minst, njuta av min pojkes närhet och min älskade helg! <3

Puss på detta asså. Jävligt mycket! :D
Därför bjuder vi på en biiild.




Klockan är fyra din Myra!

Ja, jag vet rolig vits hahhaa. Nej inte ett dugg xD Jag faila igen på rubrik!

Men klockan är fyra som sagt och jag pluggar fortfarande. Har snart läst igenom alla de fem olika perspektiven och det är riktigt intressant. Dock inte det biologiska perspektivet för det handlar om nerverna m.m!
Ska ta en cigg nu och sedan fortsätta läsa. :) Duktig som jag är.
Men man behöver pauser när man pluggar, annars kan du plugga ut din info. Så tänk på det, guys ;o

CIGGDAGS!
Bajsbarn som jag är. :D

So fuun!

Så himla kul uppggift vi har i Mediaproduktion nu, vi ska animera och göra små filmer :D Gud, bara längtar tills vi får börja på allvar! Kommer göra det bästa jag kan och den ska bli skiiiit bra!

Har kommit hem såklart och har ätit varma mackor med kaffe till. Mumsigt! Mamma är så snäll <3
Ska börja plugga alldeles strax och det är vad min dag kommer fyllas med, plugg plugg & mer plugg.

Jag ska nog också kränga lite.. GODIS och GLASS! :D Haha, om min mage pallar xD

Nu ska jag plugga. PUSS.

Dagens clip:

I LOVE THIS CAR - OMG I LOVE THIS CAR! Hahhaha.

Torsdaaag.

Klockan är 10 och min andra och sista lektion börjar alldeles strax :) Det är mediaproduktion.
Hade precis Foto A och har varit ute med min älskade kamera. Vi har lite olika uppgifter som vi har att göra t.ex. "Malmö ur olika vinklar" och "Makrobilder". Riktigt kul faktiskt och ska verkligen göra bra ifrån mig!

Malin kom precis, blev av med henne xD Hon försvinner lite hur som helst tycker jag :o FY DIG MALIN!

Idag blir det att plugga igen till Psykologi provet och ta det lite lugnt. Ska se om jag hinner göra några headers idag, men ingenting jag kan lova dock! :( Synd att man har så mycket att tänka på just nu, men så är det ibland. På Cybergymnasiet där jag går, har lärarna tendensen att sätta proven i alla kurser under samma veckor och det stör mig rätt så mycket i och med att man blir väldigt stressad >_< Men men, sånt är livet!

Hoppas dock inte att jag får göra läxförhöret idag som vi hade förra gången på mediaproduktionen, för jag var inte där. Jag har inte pluggat ett dugg på det, så vi får hoppas att jag slipper det idag!

Nej nu ska jag se om min pojkvän svarar och sen börjar min lektion.

Skriver sen. Puss!

YOUTUBE CLIP!

Dagens clip!


Boxxy is the shit <3

Titta på hela och njuuut! :D

Im gonna be better.

Jag fick just en kommentar om att min blogg är rolig, men att jag måste skriva mer.
Jag vet att jag måste det och att jag måste bättra mig som fan gällande bilder m.m, men nu sista tiden har jag helt enkelt inte haft tid. Har haft en massa prov och har flera till framöver. :(
Sjukt sugigt jag vet! Men jag ska göra allt jag kan!

Kom iallafall precis hem från dansen, har köpt en höftsjal och som vanligt var det skit kul idag, men jobbigt. Haha, ni anar inte hur mycket träning det är. Det ser sjukt easy ut och man ser inte ut att anstänga sig ett dugg. Men det är sjukt jobbigt att lära sig använda en del av kroppen bara och inte hela kroppen samtidigt  ;D Prova så får ni se!
Nu tänkte jag äta och sedan sätter jag mig väl här en stund (: Ska se om jag hittar lite clip på youtube som är roliga eller så blir det lite spelande!

Puss sålänge!

Hopplelihopp eller något.

Jag vet att jag börjar tappa fantasin gällande mina otroligt bra'iga rubriker. Men det där med rubriker är inte min grej liksom. xD Somnade dessutom innan en stund, var så jävla trött så. Har pluggat en timme nu typ och har en liten paus från det. Har ju psykologiprov som sagt och har 5 olika terapier jag ska läsa om och kunna :) Enkelt pga att jag är intresserad av det, så det går nog bra!

Ska alldeles strax ringa Dansakademin och se om dom svarar. För jag vill lägga undan en höftsjal!
Men inga förhoppningar om att dom svarar.
Ska först ta en cigg tänkte jag.

Skriver sen!


Dancing and dancing.

Japp, idag är det onsdag dåva. Det blir plugg och dans idag, kanske lite spelande också :) Vi får helt enkelt se om jag har tid. Har prov på fredag i psykologi och det ska gå bra. Nu har 2 prov skitit sig och det dampade jag på, så detta ska verkligen bli bra, jag ger mig inte! KÄMPA EMMIE! Haha.

Ska alldeles strax börja plugga och det kommer väl fortsätta fram till typ.. halv 6. Sen blir det vidare till dansen. Nej, nu blir det faktiskt en cigg först.

Skriver senare.

WTF!

Jag hade kunnat vara ledig idag.
Men glömsk som jag är, så var jag osäker på om min Psykologi var frivillig eller inte. Så jag stack hit.. Men nej, den var frivillig, så jag hade kunnat sova hur länge jag ville och hade kunnat plugga som fan.
Nu hittar jag inte min pojkvän och han har inte luren på sig. :( Bajsigt värre.
Jag tänker plugga och kränga en Ben & Jerry's sen. Mumsigt värre!
Det är jag värd med denna trötthet jag går och bär på.


Måste göras denna vecka:
- Plugga till mina två prov jag har.
- Köpa pling plong sjal till magdansen
- Sova ut som fan
- Hitta plats till bandfotot
- Göra typ 7 headers
- Sätta upp lappar i stan om att jag kan ta foto på bröllop m.m
- Bestämma vad jag ska ta betalt för mitt jobb (lät sjukt fel, jag vet..)
- Göra något vettigt
- Kanske starta en ny gubbe på wow..
Ja, jag vet, det sista var sjukt onödigt. Vill fylla ut lite, haha.

Nu tycker jag att ni läsare kan kommentera mer, det har försvunnit och det är synd. Dock har jag inte varit så bra på att uppdatera iheller, så jag kan inte bara skylla på er ^^ Men jag lovar att bättra mig, ni kommer så mycket foto och headers uppe denna veckan! SÅ, KOMMENTERA NU GUYS!

Skriver sen.

New times.

Ja, då är det Måndag igen och det är bara att börja köra som vanligt.
Plugga och plugga gäller för mig, har prov imorgon och måste klara det!
Ska dessutom leta upp en bra plats till bandbilden också :)

Nej nu ska jag göra mig iordning, sen ska jag dra till skolan.
Skriver sen.

REKLAM OCH MARKNADSFÖRING!

Ja, då har man en massa projekt framför sig.
7 headers väntar på att bli klara och en bandbild ska också tas.
Nice som fan, tjäna lite pengar och kanske bli lite känd?
Min pojkvän är så snäll och hjälper mig göra reklam!

Och kom ihåg, berätta gärna om mig för era vänner och gör reklam för mig.
NEED IT!

HAJ!

Lördag!

Ja, det är lördag och det regnar sjukt mycket i malmö. Älskling är här men han sover för tillfället, tror jag x) Haha. Idag vet jag inte vad vi ska göra, kanske vi sticker till Triangeln, så jag kan handla nerd-brills och han kan handla sin lila mössa som han vill ha :)
Igår blev det film, "Fast and Furious" & "Sack and Miri make a Porno". Dock såg inte jag hela Fast and Furious för jag somnade, haha! Det blev bakande också, dock inte så lyckade men va fan.
Och sen får vi inte glömma att vi krängde en Ben & Jerry's. Mumsigt värre <3

Nej nu ska jag krypa ner i sängen brevid min älskling.
Skriver senare.

RSS 2.0